Lite dop-bilder!

Några få bilder från gårdagens dop! Det är samma som jag la upp på FB igår, men det är ju tradition att redovisa på bloggen med så here goes :)


Lilla Charlie (Evelins kusin) var nöjd så länge han fick krypa omkring på golvet. Evelin däremot satt tyst och snällt i vilken famn hon än hamnade, oavsett om det var mammas, pappas, fadders eller prästens. Scenvanan går i generna tydligen, ingen scenskräck här inte! :P


Underhållande att titta på Charlie som kryper omkring :)


Ännu mera krypande!


Emma och Evelin, och så Emma, pappa och Evelin. Familj! ♥
("Liten" miss att jag inte tog nån bild på Emma, Evelin och mamma dock, eller Emma, Evelin, mamma och pappa. Men men, nu vart det ju som så då. Gilla läget och var efterklok).


Emma, Niklas och Evelin. Och så Evelin och Emmas fina fjärilsring!


Tåååårta!


Glada familjen alltså... ;P Herregud så muntra vi ser ut, allihopa. Men ah, det är iaf fadder Niklas, pappa Niklas, mamma Emma och moster/fadder/singstar Erika. Storhetsvansinne? Nej nej.

Hur som helst, dopet gick finfint, snälla barn, bra präst, sjungandet gick väl helt okej, gott fika, trevliga människor, massa presenter till da babys osv. Och en annan riktigt superkul grej - kyrkomusikern/kantorn ville ha mina kontaktuppgifter så att jag kan komma och sjunga fler gånger, på gudstjänster och vid tillfällen då familjer själva inte känner någon speciell solist. Plus att jag fick information om tre körer som behöver folk.

Awesome! Jag vill sjunga meeeer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0