On the road again..

Lite annan destination idag dock.

Nu är maten intagen och jag är mätt och belåten. Nu hoppas jag att magen accepterar detta så jag slipper ytterligare magknip, lite less på det faktiskt. Hur som helst så ska jag strax sätta mig i bilen och styra kosan upp till Härnösand för att möta upp Emelie, och sedan blir det vidare till hennes föräldrar ute i Älandsbro eftersom hennes pappa ska hjälpa mig att ta en titt på vindrutetorkarna inför morgondagens Öviks-resa.

Ja det har jag kanske inte sagt, imorn ska jag ju till Övik. Modo har ispremiär och 90-årskalas, så jag, Emelie, Elin och Emil ska dit. Snacka om E-resa! The only way to go. Saknas dock en "J" i bilen, nämligen Joanna. Men eftersom hon valde att åka till Venedig istället (dåligt val.... :P ) så får det bli eeee-bil istället. Ska bli ordentligt kul iaf, har ju haft hockeyabstinens bra länge nu så det kommer nog inte kännas fel på en fläck att kliva in i Fjällräven och se grabbarna grus gå på is.

Woop woop!

Nej men om man skulle ta och ge sig iväg kanske. Lite tidigt att åka redan nu kanske, men jag vore väl inte mig själv om jag inte var ute i god tid. Dessutom har jag inget vettigare att göra hemma heller, rulla tummarna blir så tråkigt efter ett par varv.

Hockeytävling! :D

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har ju sagt åt dig att varna innan ett hockeyinlägg!

2011-08-05 @ 21:09:36
URL: http://conetti.blogg.se/
Postat av: Erika

Åfan, glömde! Var längesen sist. Men det var faktiskt inte SÅÅÅ mkt hockey, så du överlevde nog

2011-08-05 @ 21:24:23
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0