Regnet det bara öser ner...

Tog bort förra inlägget. Kände inte riktigt för att lufta de funderingarna med hela världen, speciellt inte med tanke på att det mesta säkert sitter i mitt eget huvud.

Jag har precis kollat klart på sjätte säsongen av Greys, och nu har jag ingen fler box. Resten av avsnitten finns på datorn, men det orkar jag inte engagera mig i. Nu sitter jag istället och lyssnar på musik. Sån där musik som gör att man lätt gräver ner sig lite extra i de där tankarna som man engentligen borde kasta långt åt fanders. Men man har sånna stunder ibland, när man vill "gotta sig i misären", haha.

Genom musiken hör jag regnet utanför. Det regnar ordentligt mycket just nu, och jag hoppas verkligen att det inte kommer någon åska med köpet. Vad jag skulle vilja just nu... Att ha dig här... att få krypa ner under täcket, gömma sig och bara vara nära. Jag fryser. Fryser! Det ska inte vara så. Himla dumheter. Inte frysa i augusti... Värm mig! Det är ingen order, bara en önskan... :)

Jaja... Jag ska krypa ner under täcket nu... Ensam... Som omväxling... Nooot. Haha :) Fast jag har ju hårbollarna förstås, bättre sällskap än inget det. Nu ska jag drömma om.... äh, I'm not telling you. Godnatt.

[Bildkälla]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0