Strump-tokan

Jag har egentligen tänkt skriva ett inlägg och ifrågasätta varför det är så jävla svårt att hitta en billig frisör i Sundsvallstrakten, men eftersom det inte finns så himla mkt mer att säga om den saken så tänkte jag gå och sortera mina strumpor istället.

Jo men faktiskt.

Jag är lite strumpgalen. Årets höjdpunkt (nåja, strump-året åtminstone) är när man får gå på Selånger Marknad och köpa typ 12 par för 100 kronor. Min strumplåda kommer dock ha lite åsikter om den saken i år när den mer eller mindre svämmar över av strumpor. Och nej, det är inte en giltig anledning till att inte köpa fler. Så därför ska jag istället orgnanisera lite i strumplådan. Sortera, slänga sånna som jag faktiskt aldrig använder (det finns ett fåtal) och så vidare.

Sen tänkte jag på det där med att tvätta och sortera strumpor. Det sägs ju att det alltid försvinner strumpor i tvätten. Och jo, jag har väl en 6-7 udda strumpor som ligger på en hylla och inväntar fyndet av sin partner, men de borde jag väl också ge upp hoppet om. Men det var inte det jag tänkte säga. Många (framför allt killar, men jag nämner inga namn) kör på att alla strumpor ska vara precis likadana. Typ tubsockar, vita eller svarta, från Intersport, eller jämngrå historier. Åhh jag skulle dö av tristess om jag bara hade sånna strumpor. Okej, skitlätt att para ihop efter tvätten, och om en grå kommer bort så kan man faktiskt ta en annan grå, no harm done, men fyyyy så tråkigt.

Förra årets Selånger-skörd



Det är väl ingen som sagt att man MÅSTE ha samma färg på strumporna?



Fördelen med att ha två olika motiv på strumporna är att man kan sträcka fram den fot som bäst symboliserar den känsla man känner för personen man sträcker fram foten emot. Smart, huh!
(Ja, alla andra strumpor som jag ville ha var i tvätten, och detta är två av de omaka strumporna som längtar efter sina partners, och som jag inte vill slänga för att de är så söta!)



Jo men förresten. Varför är det helt jävla omöjligt (nåja) att hitta en relativt billig frisör i Sundsvallstrakten? I timrå hittade jag nån för 330 kronor och det är väl helt okej antar jag, men jag menar, jag är ju van att klippa mig nere i Jönköping för typ 150-250 kronor. Både ordinarie, och elevklippning. Ska jag måsta åka ner till Jönköping för att få en billig klippning lixom. Ja men kej, jag gör väl det då... ;) Nää kanske inte, men jag vill klippa mig. Och jag vill åka till Jönköping. Så enkelt är det...

Kommentarer
Postat av: Joanna

Vet inte om du tjänar så mycket på klippningen, om du ska betala bränsle och så till Jönköping även ;)

2011-08-15 @ 14:31:43
Postat av: Erika

Nej men om man vänder på det menar jag, om jag ändå ska åka till jönköping (vilket jag vill), då kan jag ju lika gärna klippa mig där! Så tänker man om man vill se det bra ;) Dessutom, jag har ju möjligheten att åka gratis ner med da lastbils med, fast nu r jag ju mer sugen på att ta bil förstås. Och det är ju inte direkt superbilligt...

2011-08-15 @ 14:37:42
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Joanna

Men du får inte åka den här helgen eller när vi ska på hockeytävling

2011-08-15 @ 18:41:35
Postat av: Erika

Nej men det gör jag ju inte, den här helgen ska jag ju sjunga på dopet och så är det marknad (strump-årets höjdpunkt har vi ju konstaterat) och nån hockeytävling tänker jag ju inte missa =)

2011-08-15 @ 18:57:52
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Emma

Prova hitta en billig frissa i Umeå istället... Då kommer alla i Sundsvall verka som rena fyndet :P



Dock såg jag att det var billigt på den där klippstugan som de har på Alnö, precis när man svängt av rondellen in mot centrum.. tror det varit solarium och allt möjligt där innan... runt 200 kr kostade det har jag för mig!

2011-08-15 @ 21:55:03
Postat av: Erika

Hahah kanske blir färre och färre frisörer ju längre upp man kommer och därför blir det även dyrare? Supply and demand!

Men okej, det ska jag kika på! Hittade en i timrå för 310 annars, det är väl överkomligt det med annars. Men alltid bra att ha lite olika att spana på! Danke :)

2011-08-16 @ 00:36:35
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Kamilla

De här då? http://trudesfrisorer.com/trudes_birsta.asp Har för mig de tar 190 kronor i Övik.

2011-08-16 @ 20:25:22
Postat av: Erika

Ja jag har kikat lite på Trudes, men är väldigt tveksamma till att de är så pass billiga här nere. Fast det vet man iofs inte förrän man frågat.

2011-08-17 @ 15:13:21
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0