That's what friends are for

Sammanfattningsvis, utan att egentligen säga nånting om det, så var gårdagen inget vidare. Men den var samtidigt rätt bra med. Dagen gick med en klump i magen som sedan blev tidigare nämnda slag i magen, men sedan blev det väl iaf bättre. Jag åkte till mamma och Leif och repade inför dopet, och trots humöret så kändes det riktigt bra. Tyckte att båda låtarna, med komp och sång, kändes riktigt stabilt. Andreas fick tjuvlyssna i telefon på en av låtarna, och han gav positiva ord. Så det var ju bra.

Ännu bättre var att nämnda vän var hemma hos mig när jag kom hem igen. Han satt i soffan och kollade på Ullared, haha. Underbart att få träffa finevännen efter en sån här dag alltså... Han hade med sig en present till mig, en födelsedagspresent i förskott, som jag fick redan nu. Yaaay! Dessutom kan man säga att jag fick en extra present, eftersom jag fick äran att slå in hans övriga ullareds-presenter som skulle ges bort, haha :) Jag gillar ju som bekant att slå in paket... :)

Hur som helst så blev han kvar här över natten. Skönt att ha nån att luta sig emot o bara vara, slippa fundera, kunna vara sig själv, och tänka på nåt annat för en stund. Och så fick jag bjuda på morotskaka med (för jag terapibakade en sån igårkväll med).

Nu ska jag strax ge mig iväg till Bergsåker för att ta en snabbrunda på Selånger Marknad innan det är dags för taco-tjejmiddag uppe hos Therese. Ska bli trevligt att träffa tjejerna, snacka lite skit, äta gott, umgås, snacka lite mer skit...

Wellwell.
And off we go!

Eller förresten. Presenten

Angry Birds, på riktigt! Hahahahha. Det är humor det.
Tack för presenten, världens bästa Andreas.. :) ♥

Kommentarer
Postat av: Camilla

Angry birds är bästa spelet ju<3

2012-05-09 @ 12:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0