Törs man chansa?

Det är riktigt frestande att gå o klippa sig nu. Helst skulle jag vilja göra nåt åt hårfärgen med, men det finns inte en chans i världen att jag tänker göra det hos frisören. Nog för att jag fattade att det skulle vara dyrt, men att det var SÅ dyrt anade jag inte. Så det får bli hemmafärgning igen, även om färgen släpper galet snabbt.

Men frågan är ju alltid om man ska chansa och göra det så här strax innan ett "event"? Jag menar, blir det skitsnyggt, ja då är det ju skitbra. Men om det blir ugly as fuck, då vill man ju inte direkt stå inför en massa folk på lördag, som gudmor (awesome!) och solist med allas blickar riktade mot en. Okej, inte allas, de flesta tittar nog på Evelin och Charlie (Charlie är alltså Evelins kusin, som också ska döpas), men ni fattar vad jag menar.

Men hur som helst, jag är sugen på lite förändring. Typ nåt lugg-aktigt. Kanske. Eventuellt. Eller så inte. Jag vet inte. Men klippa mig vill jag iaf göra. Och färga håret. Mörkare. Well well. Fundera kan man alltid göra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0