De förändrade planernas dag

Ja, den här dagen verkar ju bli allt annat än vad jag hade planerat den till. Det blir ingen kattdöd idag såvitt jag kan förstå, Emma sa nåt att Moster Lena hade varit i farten, jag antar jag att jag får reda på detaljerna sedan, men en dag utan kattdöd är en bra dag!

Nyss ringde dessutom en sekreterare från Affektiva, K är hemma idag så veckans individual blev visst inställd med. Jahapp, jahapp. Nåja, jag ska nog kunna sysselsätta mig ändå. Nu ska jag först och främst ta en förhoppningsvis inte allt för blöt promenad med da little brother och sedan ska jag invänta samtal från min syster. Vi ska repa inför dopet tänkte vi, kan ju vara skönt att ha lite koll så här dagarna innan... :)

Ja, så det är väl ungefär det jag har planerat so far idag.
Jo, jag ska åka och byta ett par skor med! Den enormt fantastiske M ♥ såg igår till att det dök upp ett par rejäla vinterkängor hemma hos mig, fast mina hobit-fötter var ju alldeles för stora. Så jag måste åka och byta till rätt storlek. Men fatta hur skönt att kunna gå promenader utan att bli blöt om fötterna?! Glad tjej!

Aja, nu blir det promme. Hej på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Moster Lena

Detaljerna var att moster Lena, hennes arbetskamrater och Facebook varit i farten, tack Facebook för att det inte blev någon kattdöd idag ;)

2011-12-14 @ 14:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0