Denna dagen är ett liv

Jag tycker ändå att jag varit hyfsat effektiv idag. Eller nej, kanske inte med "normala" människors mått, men med mina egna. Och det är väl de som gäller för mig, eller?

Fem maskiner tvätt blev det i slutändan. Nu är det rent, fint vikt, och ligger i min kalla bil i väntan på leverans till sin ägare. Leveransen kommer ske imorgon eftersom han var sen till jobbet idag. Trots detta sammanstrålade vi i Birsta en snabbis eftersom han skulle lasta nåt på Jula. Vi hastade in på ICA en sväng och tog ut en peng (haha jag rimmade! Kluriga jag alltså) och sedan tillbaka till bilen och lastbilen. Jag fick för övrigt min julklapp av finevän, fick låna hans tankkort så nu ska jag tanka bilen och reservdunken full! Braaaaa julklapp till en fattig flicka!

Lillebror fick komma ut och sträcka på benen med, han är sådär måttligt intresserad av Andreas, hahaha, det är lite kul nästan.. ;P Vi tog iaf en promenad runt till framsidan till Djur....kompaniet? Fan, jag kommer aldrig ihåg vilket som är kompaniet och vilket som är magazinet. Anyway. Tänkte kolla om de hade möjlighet att hjälpa till med kloklippning för nu börjar det verkligen behövas och LB är en farbror som är rädd om fötterna. Då tänkte jag ju att det kan vara bra om någon annan gör det första gången, så att jag får se hur det ska gå till och kanske lite tips o så. Fiffig jag. De hade dock ingen tid innan jul, vilket man kan förstå. Men i mellandagarna skulle det inte vara några problem, så vi får väl se om han står ut

Handlade lite innan jag åkte hem iaf. Nu överlever jag även om inte FK betalar ut ersättningen på fredag. Men jag hoppas förstås att de gör det ändå, det skulle ju underlätta lite...

Annars... ptja, jag har fortsatt plocka hem alla miljoner filer som jag kan tänkas behöva nu när jag återigen ska ta över Vissmålens hemsida. There - I said it! Det känns kul faktiskt, att de vill ha tillbaka mig. Då måste jag ju ha gjort nånting rätt iaf. Har gjort min första uppdatering idag, dock bara en liten sådan. Har fler projekt på gång, och har även satt fru gårdsföreståndare i arbete. Erika said: DELEGERA! Fru gårdsföreståndare said: Löser :)

Fåordigt men förhoppningsvis effektivt :)
(Fast okej, jag sa några fler ord än delegera när jag la fram det, men det ser inte lika intressant ut i bloggform!)

Hmm mer då? Jo jag har slagit in två julklappar å Andreas vägnar, yaaay. Jag gillar ju att slå in julklappar så jag tackar och tar emot när jag blir satt i sånt arbete. Rätt nöjd dessutom...

Och sen då... HAHAHAHA Jo jag har ju även med största säkerhet gjort årets telefontabbe. Eller ja, inte så mkt en tabbe, utan mer.... Ja, årets telefonpinsamhet. Åhhh herregud, det var länge sen jag kände mig så enormt fånig och förvirrad. Hahahah. Skyller på att jag inte riktigt var förberedd. Men det bjuder jag på. Jag har inte så mkt att välja på heller för den delen, gjort är gjort! =)

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Imorgon ska jag ägna mig åt lite städning på förmiddagen tänkte jag. Vid 15 har jag sista individualen för det här året (gissar jag) och efter det ska jag invänta tvättöverlämningen och sedan på kvällen får jag sällskap igen, yaaay :))

Jo förresten. Det känns ju ungefär som att jag har fått en ny telefon igen med. Jag uppdaterade den igår när jag var hos Andreas och städade (min julklapp/födelsedagspresent till honom) och vart menyer och allt tjosanhejsan då förstås uppdaterat till det nyaste senaste. Herregud, innan jag ens fattade hur man svarade i telefon, hahaha. Jag är lika tekniskt begåvad som en guldfisk, yup yup.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0