Det där var ju inte meningen...

Vaknade imorse strax innan ett alarm ringde. Mysmorgon, och sen runt åtta-tiden blev jag lämnad åt mitt öde. Ställde mitt eget alarm till klockan 10, tänkte att det är ju en lagom tid att kliva upp. Jag somnade dock inte om på en gång, jag låg och filosoferade, sköt katter med vatten och sånt, innan jag somnade om. När jag vaknade och kollade på klockan så var den 12. Vad i hela friden! Jag hade ju inte tänkt sova så länge. Lillebror låg dessutom och snarkade han med, jag hoppas att han väcker mig den dagen då han känner att han måste, för hittills har han inte gjort någon sån ansats, vad jag har märkt åtminstone. Vi tog oss iaf ut på "morgon"promenaden rätt så omgående.

Det är för övrigt inte kul att vara ute och gå nu. Jäkla blåhalka överallt... Här på våran gata så har de saltat och sandat (brf'en antar jag) och plogat (Töva traktor) sjukt bra, jag kunde inte vara mer nöjd, men nere på typ Hammarvägen är det heeeelt värdelöst. Sen vet jag inte vem det är som ansvarar för gångvägar, det är väl säkert kommunen eller nåt, men det är under all kritik. Fy fan, det är ett under att man inte slagit ihjäl sig femton gånger om.

Ge mig snö! Eller ännu bättre, snabbspola bort julen och ge mig sommar. Jag har ingenting emot vintern, men ska den vara snöfri så kan det lika gärna vara sommar och sol istället.

Nu ska jag lämna Lillebror åt sitt öde en stund, jag har lite ärenden att uträtta och jag tror att han är minst lika nöjd över att vara hemma istället för att följa med. Dessutom är birsta inte långt bort, så OM han nu skulle bli orolig och nån granne ringer så är jag ju hemma på ett par minuter. Awesome!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0