Det kommer mera!

Upptäcker fler och fler ställen jag har träningsvärk på. Och har börjat inse vad det kan bero på! Haha. Nåja, jag klagar inte :)

På fredag ska jag tydligtvis sammanstråla med Ann-Sofie och Nova för en "tjejkväll". Då blir det alltså en ny bekantskap för Lillebror, vi får se vad han tycker om Nova. Och vad Nova tycker om honom med, för den delen. Spännande :)

Det snöar fortfarande. Skitmysigt. Jag återkommer och så får vi se om jag är av samma uppfattning efter eftermiddagens och kvällens promenader. Men det plogas för fullt här ute, så förhoppningsvis går det att ta sig fram någorlunda "smärtfritt". Annars får vi väl helt enkelt lägga oss och göra snöänglar, Lillebror "gotz da skillz" som vi säger här i hooden. Åtminstone inomhus, har han skillsen. Utomhus vet jag inte. Men som sagt, talangen finns där.

Imorn blir det affektiva igen, färdighetsgrupp. Jag har inte gjort läxan än. Baah, ångest. Jag har inte heller gjort läxan jag fick av min egen psykolog i fredags, den kommer inte heller bli så jäkla enkel att genomföra... Suck suck suck. Jag ÄR motiverad, men ibland känns det ändå jävligt svårt.

På onsdag ska jag assistera min syster en sväng på dan och skjutsa katterna till veterinären. Det är dags för dem att åka till katthimlen. Sjukt tråkigt, men det är ju ingen som vill ha dem, så vad ska man då göra. Det finns ju inte så mkt att göra, faktiskt. Bättre att låta dem somna in än att de ska skeppas runt tilll höger och vänster... Fina kissarna...

Är för övrigt snart klar med överflyttandet av alla filer till datorn. Det tar ju sin lilla tid, kan man säga. Plus att jag gör lite annat samtidigt så att det drar ut på tiden ännu lite mer. Men men. Gött att ha det gjort iaf. Hoppas på förbättring i datorns hälsa! (So far, so good!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0