En bloggfri julafton

Nu har jag haft det sådär oförskämt bra igen. Gillas!

Jag kör en liten (?) återblick.

I fredagskväll när jag var packad och klar så gav jag mig ut till obygden. Blev återigen bjuden på fantastiskt god mat, jag börjar bli bortskämd! :D Jag gillar't... ;) På kvällningen där så blev det först julgransdekorationer! Sååå kul, jag har inte gjort det på flera år. Kommer inte ens ihåg när jag höll på med sådant senast. Sjukt mysigt. Sen kändes det stundvis lite cheesy att vi gick omkring och småsjöng på julsånger, men samtidigt var det rejält mysigt med :D Granen blev fin med vill jag mena. Efter det och kvällspromenaden så blev det julstämning med Die Hard fram tills dess att sällskapet snarkade gott där i soffan, då blev det sova istället.

Sen blev det julafton. Jag som mest känt mig som Grinchen den senaste tiden har väl inte direkt sett fram emot jul, men å andra sidan har jag inte så mkt emot den heller. Och lite som jag anat så började ju den här julen ovanligt bra... :) Vi tog det väldigt lugnt på morgonen. Alarmet ringde men det blev bland annat prat och Småstadsliv istället. Störd serie det alltså... haha!

Sen blev det frukot. Och vilken frukost sedan! Det var ju som ett riktigt julbord ju! Sill och skinka och bröd och köttbullar och massa annat gott. Åhh jag åt så mkt. Och gott var det.

Strax innan 15 anlände jag hos mamma. Emma, Evelin och Johannes var redan på plats. Strax efter mig kom moster Eva och hennes familj, därefter kom Tony och Andreas och sedan även moster Lena och Henke. Vi kollade på Kalle och strax därefter blev det lite julklappsöppning för Emma och Evelin eftersom de skulle åka vidare till Stöde till Johannes familj. Evelins första jul alltså. Man kan ju säga som Emma sa, att hon måste ha varit sjukt snäll sen födseln, för det var inte klokt hur mkt julklappar hon fick! Mkt bra-att-ha-grejer förstås, men ändå.


Annars gick det väl rätt städat till får jag tycka. Det var trevligt, inga "obehagliga överraskningar" utan bara en helt godkänd julafton. Jag fick dessutom betydligt mkt mer julklappar än vad jag hade väntat mig, speciellt med tanke på att jag redan förvarnat om att jag inget kunde köpa själv (nu gjorde jag ju visserligen det ändå, men aja).

Jag fick bland annat en morgonrock (har velat ha länge, men inget jag "unnat" mig. Bra klapp från Kerstin där!), presentkort på bio, Djurmagazinet, Sköna under (yaaaaay, köpa snygga och sköna underkläder!) och Birsta City, en nescessär, fordral till mobilen (dock aningens för litet så Kerstin ska eventuellt försöka hitta ett som är något större), en eltandborste, ett inramat foto på Eve och och och och... Jo jag fick ju en skitsöt liten "keramik-gran" av Clara som hon gjort själv :) Gullunge :)


Anyway.

Åkte förbi hos pappa och Kerstin vid 21:30. Bättre sent än aldrig. Pappa fick en flaska whiskey, och som tur var så hade jag ett helt suveränt minne, för det var precis den sorten som han gillar. Och som Kerstin också gillar väldigt mkt, visade det sig. Värsta fullträffen. Nöjd Erika.

Ja, men Lillebror då?
Jo, han har skött sig alldeles ypperligt, kunde inte önskat mig nånting annat. Han har charmat hela släkten och blivit klappad av alla tror jag, han ville inte gömma sig under trappan heller utan han var med i centrum hela tiden. Antingen på mattan eller under ett matbord. Fina killen alltså ♥

Nu är det alltså juldag och nu ska julmaten börja promeneras bort. Jag var så stinn av all mat igår så jag trodde jag skulle explodera. Men gott var det. Moster Evas hemgjorda sill är ju bara sååååå sjukt god, och dessutom kan jag äta ihjäl mig på äggen med majonäs, kaviar och räkor. SÅÅÅÅ gott! Så ja, idag blir det långpromenad. Men först ska jag vakna till liv.

Visst vart det en bra "liten" återblick? Jag är ju världsmästare på att "fatta mig kort". Eller inte. Men skit-sak-samma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0