Erika och musiken

Nu har jag äntligen lyckas klippa ut de två låtarna jag sjöng på Charlies och Evelins dop i somras. Ja alltså, pappa spelade in hela dopet i en enda stor mp3-fil, och jag har inte haft nåt bra verktyg/program för att klippa ut valda delar ur den filen. Men ikväll lyckades jag. Nu är ju dock faktum detsamma, jag är inte speciellt nöjd. Ofta brukar jag bli snällare i min bedömning ju längre tid som går, men jag är fortfarande rejält missnöjd.

Och då blir jag lite kluven. För på ett sätt så vill jag ju ändå samla all "min" musik på tex soundcloud, men jag vill ju samtidigt inte dela med mig av nåt som låter skit. Nu har visserligen många redan hört dessa två låtar eftersom jag la ut dem som videoklipp efter dopet, men det hör inte riktigt hit.

Ska man lägga ut sånt man är "missnöjd" (självkritisk, och enormt mkt) med, bara för att få/ge en helhetsbild (ingen är perfekt) eller ska man bara lägga ut sånt man är nöjd med? Den frågan kan ju iofs också gälla bilder, borde man bara lägga ut bilder där man ser presentabel ut, eller är det okej att lägga ut bilder där man ser ut som skit med, jag menar, man är ju fortfarande samma person oavsett man har "fixat sig" eller om man ser ut som man gör en vanlig tisdagmorgon när man nyss klivit upp ur sängen. Ni fattar.

Men tillbaka till musiken. Det är klart att det finns nåt som lockar i att lägga upp dem. Någon kanske gillar. Men samtidigt har jag känslan av att jag måste "försvara" mig, just eftersom jag inte är nöjd. Som till exempel Handens fem fingrar. Jääääääklar vad snabbt vi tog oss igenom den. Det låter inte bra nånstans, sjukt stressat. Jag har dessutom ingen aning om ifall det var jag som stressade tempot eller om det var musikerna som satte ett högt grundtempo. Tänker inte skylla ifrån mig heller. Jag är inte nöjd, helt enkelt.

Beslutsångest kallas det.

Nu tänker jag gå och lägga mig och krama kudden i brist på annat. Förhoppningsvis försvinner den förbannade huvudvärken med lite sömn.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0