För enkelhetens skull:

Jag skrev även detta som en kommentar till datorinlägget, men för enkelhetens skull får det ett eget inlägg med.

Så, har jag fattat det här rätt nu då:

Alltså, när det gäller videofilerna som jag spelar upp så är det precis samma fel oavsett om jag använder vlc (som jag oftast använder) eller om jag skulle använda wmp. Båda tappar bild, men ljudet fortsätter funka utan problem.

Vad gäller (D:) då, så antar jag att jag i så fall inte behöver något nytt windows? Att det helt enkelt är DET som finns i den delen? Då handlar det väl i så fall om att hitta en extern hårddisk då som jag kan spara all "bråte" på, och sedan köra recoveryn, så att säga?

Igen: Har jag fattat rätt?

Kommentarer
Postat av: Chris

Japp du har fattat rätt Erika :-) Om du får samma fel oavsett videouppspelningsprogram ( phew ) så gissar jag utan att ha testat din dator på att det är trassel med grafikkortsdrivrutinerna , detta eftersom bilden men inte ljudet försvinner .

En annan källa kan faktiskt vara Direct X som strular ...Direct X används av ditt grafikkort för att avkoda filmen utan att blanda in processorn ( bland annat )



Precis , D:\ innehåller en ursprungskopia av Windows och licensnyckeln bör du ha fastklistrad på datorchassiet någonstans , och precis som du själv säger så är det bara att finna en extern källa som du kan lägga back-up på . När du känner dig nöjd med din back-up så är det bara att köra återställningen och bevaka den .

2011-12-03 @ 15:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0