Hej hopp...

Jag har förlagt min gummisnopp...

Eller, vänta. Nej, det har jag ju inte. Jag har ingen som är gjord av gummi heller för den delen. Svårt att förlägga något som man inte ens äger. Om det inte är någon annans, vill säga. Och man slarvat bort den. I så fall hade det varit pinsamt. Fast å å andra sidan så skulle det aldrig falla mig in att låna en gummisnopp av nån. Höjden av ohygien, typ.

Sidospår. Jag visste egentligen bara inte vad jag skulle ha för rubrik, och så blev det på det där viset istället. Så det kan gå...

Nåja. Nu har jag ganska nyss kommit hem. Det gick bra hos Ann-Sofie iaf, LB och Nova fick träffas på parkeringen först och sen tog vi in de galna tu in i lägenheten. Det var inga större problem, även fast Nova mest ville busa och LB mest ville para sig. Nova luktade väl eventuellt kanske tydligen löp fortfarande (VM i konstig mening, jag vann), så han vart väl lite distraherad av det kanske. Men annars gick det bra. De har härjat på som små galningar och efter ett tag la sig LB på mattan och bara tokflåsade. Lillvovven, haha. Han verkade inte olycklig dock.

Jag åkte hem rätt tidigt ändå. Hade nog tänkt vara kvar längre, men jag satt mest och gäspade så jag kände mig sjukt osocial. Åkte hem, gick promenad i snöfallet (det lär vara borta tills imorn, suck) och sen in. Nu har jag sjuuuukt ont i magen, jag hoppas det går över snart. För mkt mat idag, det är vad jag tror.

Just nu sitter jag mest och funderar över hur jag ska strukturera upp mitt liv fram tills dopet. Vad ska göras ikväll, och vad ska göras imorn. Detta är iaf vad som ska göras:
- Morgonpromenad (svårt att göra det ikväll, haha)
- Duscha
- Välja kläder och förslagsvis även klä på sig
- Fixa håret på nåt fiffilurigt sätt
- Måla naglarna
- Komma ihåg presenten och "spela in-mojängen"

När jag skriver det så här så känns det ju inte som nå mycket att göra. Men till saken hör ju att jag är sjuuuukt morgontrött och allmänt oinspirerad då. Så det hade ju varit skönt att veta redan ikväll vad jag ska ha på mig, till exempel, eller att duscha redan nu. Men jag har ingen lust att duscha nu, jag är trött. Och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig, för tydligtvis är det under inga omständigheter okej att ha en svart klänning när man ska på dop. Skit också. Jag har några andra klänningar, men de känns för somriga. Eller jeanskjolen, men jag tycker aldrig att jag hittar nåt som passar att ha upptill till den. Byxor har jag bara jeans och svarta, och hur spännande är det? Blä, jag hatar kläder, de vill inte samarbeta med mig riktigt. Vart är askungens möss när man behöver dem, liksom!?

Nej, jag tänker nog faktiskt gå och lägga mig nu. Jag vet, sjukt tidigt, men jag ska väl slå igång nån film och så ska jag försöka ringa på denna där med... :) Så not to worry, det hinner nog bli sent innan jag somnar ändå. I'm still me.

Guten nacht, schwartze katze.
Superbra rim, alltså.
Men godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0