Holy smokes!

Alltså, jag vet inte ens vart jag ska börja. Suverän kväll med suveränt sällskap (suverän är för övrigt ett suveränt ord!). God mat, halvokej serie (okej, zombies är inte riktigt min grej, konsterat och klart), 2p till Modo i hockey vilket innebär slutspelsplats just nu (!!!), trevlig promenad, men alltså, ja... Det som lite fick mig att tappa hakan, det var det här:

This is where the holy smokes-part of the blogg comes in.
Jag fick present från USA! :D Alltså ja.. jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska säga. Så enormt snällt och generöst och rart och gulligt oooooch så glad jag blev! Jag hoppas verkligen att jag sa tack, men ska sanningen fram så var jag rätt chockad, så det kan ha försvunnit. Men TAAACK till dig! ♥ Jag blev sjukt glad... :)

För övrigt så undrar jag lite om det spökar här. Det knarrar och knäpper någonstans ifrån, och för en gångs skull så är djuren oskyldiga, för de ligger här i soffan och sover alla tre. Obehgligt, jag gillar inte sånt. Missförstå mig rätt, jag tror inte på spöken. Men jag tycker inte om när det låter någonting som jag inte vet vad det är eller vad det kommer ifrån.

Vi ska snart gå ut och trotsa vädret för "morgonpromenaden". Ja jag vet, den är sen, men Lillebror ligger och snarkar och verkar inte ha nån större brådska ut heller. Skönt. Efter det skall jag mig begiva till hospitalet för veckans "individual" på affektiva och sen ska jag åka hem till syrran för att repa lite inför dopet nästa vecka. Bara man inte blir förkyld nu då... ;)

Ja just det. Innan jag slutar måste jag skynda mig och informera mina vänner på Facebook om att det är skitväder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0