Jag ångrar mig inte!

Ja, förutom det faktum att jag nu är lite pengar fattigare än när jag åkte hemifrån. Fast det hade jag ju räknat med. Det var faktiskt inte så farligt mycket folk som jag hade trott att det skulle vara. Varken på Dollar eller på Birsta. Ja, för jag vågade mig faktiskt in på Birsta med, tufft va?

Nu har jag även handlat julklappar! Klart nöjd dessutom. Mamma, pappa, Emma, Evelin är de lyckligast lottade, men Leif och Kerstin fick bli lite lottade med. Till mamma har jag köpt en hum-hum-hum, till pappa har jag köpt hum, till emma har jag köpt en hum-hum och ett hum, Evelin får en öhh... jag vet inte ens vad den heter. Vi kan kalla den en hum-humma, Leif och Kerstin får varsin hum-hum-hum hum-hum. Det finns även ytterligare en planerad lott, men den är tidigast genomförbar efter tisdag. Så vi får väl se.

För övrigt är det nån smart jävel som börjat skjuta raketer och smällare i Finstratrakten. Omtänksamt. LB verkar dock inte bry sig jättemkt, han vart bara väldigt uppmärksam av knallarna. Nu ligger han nedanför min stol och är lugn. Vet inte riktigt vad jag ska göra på nyår heller, men det tål ju att kluras på helt enkelt.

Nu ska jag slå in julklappar, yaaaay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0