Jag kanske är kinkig..?

Jag har funderat. (Så, nu vet ni varför det luktar bränt, fast det var inte det jag skulle säga egentligen).

Jag bor i ett bostadsområde med en himla massa lägenheter, de som bor här är av alla möjliga konstellationer, unga par, pensionärer, partajande singlar, småbarnsfamiljer, you name it. Sen finns det en kategori till - nämligen hundägarna. Och nu är det då återigen hundägarna som jag funderat på. Den här gången handlar det inte om tillgången av bajspåsar eller nå sånt, utan jag har tänkt på det där med att hålla sin hund kopplad.

Återigen, jag bor i ett bostadsområde med en hel del lägenheter. Således bor det även rätt många människor här. Det är alltså inte landsbygd med 2km mellan husen. Jag tycker nog ändå att man bör ha sin hund kopplad på ett sånt här område. Jag ser väldigt ofta okopplade hundar när jag är ute med LB och jag blir lika nervös varje gång över att hunden ska skita i sin ägare och bara fara iväg istället. Jag vet inte hur jag skulle bete mig i en sån situation.

Och ja, jag förstår att de som släpper sina hundar i bostadsområden är tämligen säkra på att deras hundar aldrig skulle bete sig olämpligt, bita djur eller människa eller på annat vis "störa freden", men man vet ju aldrig. När jag var ute ikväll kom det två kvinnor gåendes med 7 hundar. SJU! UTAN KOPPEL! Behöver jag ens nämna att jag rätt omgående avvek från planerad väg och gick en helt annan väg istället? De var säkert världens snällaste, men hur han ägarna då veta att om nu deras supersnälla hund hälsar på en kopplad hund, att nu inte DEN hunden är satans avkomma?

Nej, jag tycker nog ändå att man kan ha sin hund kopplad så länge man är på ett bostadsområde som detta.

Tack och hej, leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0