Jävla biljävlelsjävlalåsjävel.

Heffaklump arg... Nu igen. Sist var det ju när jag skulle träffa M inne i stan för middag. Då bråkade det jävla låset och jag fick klättra som en elefant i en porslinsaffär för att komma in i bilen. Men den gången skärpte sig låset och släppte ut mig utan att jag behövde klättra ut och se ut som en fåntratt mitt inne i stan.

Idag var jag på affektiva. Jag tog ut hund ur bilen efteråt, inget krångel med låset alls, gick ett varv runt sjukhuset, var borta kanske 30 minuter eller nåt sånt... När jag kom tillbaka var låset kasst. Jag stog ett bra tag innan jag fick upp framdörren på passagerarsidan, så jag stoppade in både mig och hund den vägen. Sket i att handla på hemvägen, orka krångla med dörrarna. När jag kom hem hade låset fortfarande inte gått till sig (det brukar göra det) så det var bara att plocka ut mig själv och hund samma väg som vi kom in. Eller, "bara" förresten... Det är sällan "bara" att plocka ut en heffaklump ur en golf från fel håll, så att säga. Men man lär sig ju sina tekniker. Skam den som ger sig.

Men det känns som att det blir försäljning av bil till våren om inget mirakel inträffar innan dess. Orkar inte med nå mer sån här skit...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0