Jävla skit

Ja, så kan man säga det. Jävla skit. Fans jävla skits helvetes jävla fan. Plus femtioelva svordomar till.

Bet precis sönder en tand. "Bara en tugga innan jag ska borsta tänderna". Smart. Jävligt smart! En kant på en hörntand visserligen, så det är väl inte så farligt "rent estetiskt", men det är inte bra. Det är tammefan allt annat än bra. Det kommer bli dyrt, det känner jag på mig. FAN. Fan, fan, fan. Inte nog med att jag har tandläkarskräck, jag har även ett extremt allvarligt fall av betala-tandläkaren-skräck.

Dessutom svalde jag tandflisan innan jag hann reagera. Tänk om den är vass. Tänk om den river sönder magsäcken på mig nu. Jag har sett Greys, och jag har sett House. Jag vet att shit happens! Små rivsår blir stora operationer! Eller ja, så allvarligt kanske det inte är, men ändå. Ni fattar.

Jävla skit. :(

Kommentarer
Postat av: Kamilla

När jag bet sönder en tand slipade de ner den. (Gör att jag ser väldigt rolig ut om framtänderna, men det spelar ju inte så stor roll.) Kanske inte behöver göras mer än så för dig heller? Isf: inte så dyrt. Och inte tusan kommer tandflisan att ha sönder din insida.

2011-12-20 @ 08:47:48
Postat av: Erika

Mja fast det är inte direkt en liten flisa som är borta heller... typ en fjärdedel av tanden nästan ser det ut som. Eller okej, kanske inte så mkt, men det känns som skitmycket.

Men man får väl helt enkelt gå till tandläkaren och snällt betala det han begär... Skitskitskit.

2011-12-20 @ 13:47:10
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0