Kate Voegele

Återupptagit en "gammal" favorit. Såg nämligen att hon hade kommit med nytt album nån gång nu under året. Jag har dålig koll på sånt, men sak samma. Gillar henne iaf. Sitter igenom tidigare nämnda nya album nu, det är helt okej, men jag är ju sån att jag gärna fastnar i det gamla, det som jag redan tycker om. Ja, åtminstone ända fram tills dess att det kommer en låt som helt enkelt bara fångar mig. Men nån sån har jag inte hittat hittills. Men det kan ibland ta några lyssningar innan en sån låt griper tag om mig. Så vi får väl se om jag hittar någon ny favorit eller det får bli de gamla godingarna som ligger en närmast även framöver.

Nu ska jag nog bege mig i säng tror jag... Jag är lite för uttråkad för att sitta vid datorn nåt längre. Kan lika gärna gosa ner mig med kissarna i sängen och fortsätta kolla på nån film.

En sak som jag märkt förresten. Jag tror jag har en granne som jobbar "nätter". Det är nämligen någon som går i porten så gott som varje kväll vid 02-tiden. Och jag blir totalt jävla skitskraj VARJE gång. Jag fattar inte att jag inte vänjer mig vid det, jag är ju uppenbarligen medveten om att det hänt förr. Men nej. Om jag halvsover så vaknar jag och blir på helspänn, sen tar det ett bra tag innan jag kan slappna av igen. Det är sånna gånger som man saknar någon som kan krama om en och få en att tänka på annat... Tyvärr hjälper inte riktigt djuren till det, hur goa de än må vara... :)

Well well, godnatt önskar fegis (jag), SM ( =Selektivt modig - Chefen), Tjockis (Kapten) och Lillebror (säger sig självt va?)

Kommentarer
Postat av: Emma

Grannen kanske är tidningsbud, eller menade du kanske att grannen kommer hem den tiden

2011-12-03 @ 09:41:00
URL: http://emmasform.wordpress.com
Postat av: Erika

Jag tror hon att h*n kommer hem då eftersom jag tror mig höra porten först och sen skrammel i trapphuset. Hör dock aldrig någon annan dörr öppnas. H*n har säkert en tyst lägenhetsdörr... :P

2011-12-03 @ 11:16:44
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0