NU är det klart!

Inatt strax efter midnatt bestämde jag mig för att stänga av min dator. Den informerade mig att den ville göra några uppdateringar och att jag inte fick stänga av datorn. Fine, den får pyssla på med det där under natten tänkte jag, det var typ 97 uppdateringar så jag tänkte att det tar väl sin lilla stund.

Man kan säga att jag hade rätt. När jag klev upp "imorse" så hade den kommit typ halvvägs, haha. När jag kom hem från affektiva förut så stog den fortfarande och gnatade på. Den var fast på 89 huuuuur länge som helst kändes det som, men till slut var den klar. Men då när man startade upp den så ville den förstås även arbeta igenom hela den processen som pågått, så NU, ungefär 19 timmar senare, så är den nöjd för den här gången och redo att användas.

Fast snart får jag besök, och då tänker jag ändå inte sitta vid datorn, så det var väl skitsaksamma. :)
Ser fram emot myskväll!

Btw. Jävligt många som tycker till om avlivning av katter. Om det nu är så fruktansvärt - adoptera dem själva då! (Ja jag vet, sandlåde-argument, men jag börjar bli innerligt trött på alla som inte fattar att avlivning inte är nåt man gör med glädje. Puckon.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0