Nu har vi dopat oss

Sådär, dopet är avklarat och det gick ju relativt smärtfritt tycker jag nog. Vi tog oss igenom låtarna med någon mindre miss bara, återstår nu att lyssna på inspelningen och höra hur det lät. Haha, man lär nog bli sjukt missnöjd som vanligt :P

Eller okej. Startade nyss manicken och tjuvlyssnade från första repet, och DET lät faktiskt förvånansvärt bra. Men sen stängde den av sig. Mobbing. Jag fick inte med sladden när jag lånaden den dock, så jag kan inte lägga in nåt i datorn. Det innebär att både ni och jag får vänta på att lyssna. Jag tror att jag är den som sörjer mest över det faktiskt, haha.

Det var ett mysigt dop iaf. Samuel skötte sig prickfritt, prästen var lite virrig, psalmerna var fina och vi fick en hel del beröm för vår insats. I like!

Mellanlandar lite just nu bara, hämtar mat åt Lillebror och lite småpinaler till mig själv, sen ska jag ge mig ut till obygden för lite (?) feelgood-time och myys. Jag gillar ♥

Måste tanka först bara. Annars blir jag väl ståendes i Allsta eller nåt. Högst olämpligt!
Jag ska förresten fixa lite musik till bilen också, om stereon mot förmodan går med på att fungera som normala stereos gör. Annars får jag väl lyssna på Musikhjälpen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0