Nu kör vi

Andreas har precis varit förbi och lämnat av sin externa hårddisk. Han skulle dock iväg på annat så det blev ... hahahhaha jag höll på att skriva att det blev en snabbis på parkeringen, men insåg att det lät lite väl perverst även för mig. Fast samtidigt var det ju precis det som det var, vi träffades lite snabbt innan han skulle vidare. En snabbis behöver väl inte alltid vara sex? Eller?

Hur som helst.

Jag har redan börjat föra över filerna. Den håller just nu på att lägga över mina mobilbilder. Jag har mobilbilderna sorterade per år, och när jag skaffade HTC:n så fick det bli en 2011 med Sony Ericsson-en och en 2011 med HTC:n. Skaffade alltså den nya telefonen i juni (tror jag) och sedan dess har jag tagit ungefär 1800 bilder. Eller det är åtminstone den mängden som jag lagt över på datorn. Sen har ju en och annan raderats med. Men jag tycker ändå det är skapligt jobbat.

Undrar hur lång tid det kommer ta att lägga över all musik och resten av bilderna... Och en del videos finns det ju med. Höhö. Det tar nog en stund. Känns som det kan ta en stund... Tur man kan gosa med världens sötaste hund undertiden :) Som förresten har fått ett fem-meters rullkoppel av moster Lena idag ♥ så ikväll ska hund få springa lite längre ifraån mig än vanligt - om han vill alltså... :)

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Du vet var du kan komma om du vill låta han springa fritt! ;)

2011-12-05 @ 23:11:34
Postat av: Erika

Ja jag har haft det i tankarna =) Fast jag vet inte om jag vågar släppa han fritt ändå, då kanske han sticker ifrån mig för evigt ;P

2011-12-05 @ 23:37:40
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är nog knappast nån fara!

2011-12-06 @ 00:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0