Okej, det här kommer jag att ångra

Jag är rastlös idag. Rastlös, och lite halt. Om jag glömde bort vilken dag det är idag och framförallt vilken dag det är imorgon så hade jag tyckt att det var en ypperlig dag för att strosa omkring på Birsta. Men med tanke på att det igår tog mig ungefär en kvart att ta mig sträckan från Jet ner till Cupolen pga alla bilar, så lär det inte vara mindre folk idag när folk faktiskt fått sina pengar. Det lär vara snuskigt mycket folk.

Jag tycker det är lite jobbigt när det är snuskigt mycket folk.

Trots detta, så vill jag ändå inte bara sitta hemma och rulla tummarna. Ja jag vet, jag kan gå en långprommis med LB, men minns ni att jag sa att jag är halt? Okej, inte halt på riktigt kanske, men jag har sjukt ont i vänster ljumske. Jag tror jag börjar bli gammal. Eller så har jag sträckt mig. Hur som helst så gör det ont och jag kan knappt gå normalt. Detta borde ju iofs i sin tur rimligtvis få mig att vilka stanna hemma, sitta på röven och göra ingenting, men det finns så mkt tid till det ändå, så jag hinner nog.

Dessutom är det få saker som är så skönt som att komma hem efter en dag bland alldeles för mycket folk.

Ikväll ska jag ge mig ut till vischan igen. Mys ♥ Nånting säger mig att årets julafton kommer börja bättre än många andra år... :)

Aja, som sagt. Jag kommer ångra det här sen, men nu åker jag iväg. Dollarstore står på färdvisaren, så det får bli steg ett. Sen får vi se hur länge jag orkar och står ut, innan jag flyr till hemmets lugna vrå och ägnar mig åt film och webdesign istället :)

Kommentarer
Postat av: Fanny

Sträckning i ljumsken, haha? Du får ta det lugnt med karln.. ;)

2011-12-23 @ 14:35:30
URL: http://faiy.bloggplatsen.se
Postat av: Erika

Hahahah eller så kanske jag halkat på någon av mina promenader, men det är klart, man vet ju aldrig :P

2011-12-23 @ 16:37:00
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Fanny

Det tror jag inte på... Bortförklaringar, bara bortförklaringar! Men du vet, Erika, att det är ju såhär med blommor och bin att.... ;)

2011-12-25 @ 10:14:28
URL: http://faiy.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0