Rester är livet

Jag slumrade till i soffan medans jag kollade på Trassel. Sov dock bara typ 20 minuter eller så, så jag tror inte det gjorde varken till eller från. Mådde fortfarande skumt när jag vaknade till. Tänkte att det kanske var hunger, så jag tänkte att jag skulle äta efter kvällspromenaden.

Gick ut med Lillebror lite senare, han verkar gilla regnet lika lite som mig, det är sån skillnad på honom som tex igårkväll och nu ikväll. När det är torrt, eller som igår - snö, så är han ju liksom yster och ska markera överallt och man ser buset i honom. Men idag med skitvädret så går han bara som en svans efter mig, han vill knappt gå ut alls. Vilket iofs passar mig, jag gillar som sagt inte heller vädret. Nu ikväll var man ju som bambi på underkylt regn ungefär, det är ett under att jag inte slagit ihjäl sig tio gånger om.

Ja, jag har nu kommit hem, ätit rester från gårdagen och hällt i mig en burk med cola. Huvudvärken är fortfarande total, men mår aningens bättre än förut iaf. Har inte tid (eller lust) att bli sjuk nu. Jag har lite annat i tankarna, kan man säga... :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0