Soffa - när du får oväntat besök

Det ligger en Andreas och sover på min soffa. Han ringde förut och ville titta förbi "en snabbis" eftersom han skulle bli utringd på jouren (plog-/saltbil) när som helst. Helt okej för min del.

Vi har kollat lite på Ice road truckers, och han har idiotförklarat amerikanerna. Vi har klippt klorna på katterna, hans initiativ, and he's got the scars to prove it! Hahahaha ingen av katterna är direkt frivillig till sånna aktivteter, så han fick sig nåt rivmärke genom tröjan. När jag höll gick det däremot alldeles strålande ^^ Nu är det bara Lillebror kvar, men de ska få ta hand om honom på Djurkompaniet istället, jag vågar mig inte på det själv, plus att han ju är lite rädd om fossingarna.

Ja, jag gick iaf ut på promenad med hunden jag. Och när jag kom tillbaka så låg en omkulltippad, något yrvaken, man på soffan. Det tog väl typ en minut till efter det sedan snarkade han igen. Får väl se om de ringer ut honom annars är det väl kanske lite snopet när han lika gärna hade kunnat åka hem. Mig spelar det ju ingen roll, jag är ju som bekant alena och vitlök-ig ändå.

Fast vad ska jag göra nu då? Jag är inte trött (inte så mkt, iaf) och jag vill inte gärna väcka den björn som sover ifall han nu ska ut och jobba. Lika bra han får sova. Ja, åmtinstone tills dess att katterna kommer och biter honom i tårna... :)

Bjuder på en historia så länge:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0