Wish you were here ♥

Ännu en dag når sitt slut. Tänk, man skulle ha kunnat skriva nåt sjukt poetiskt där kände jag, men jag är inte poetisk på en fläck så därför skippar vi det.

Har precis haft spontanbesök av finevän som bland annat visade mig en hiskeligt stor sedelbunt (JAG VILL HA!) och som dessutom instruerade mig i ... öhh... ja, det var nånting bra man skulle göra med datorn, som var bra. Bra va? Jag vet inte vad det kallas, men man skulle krympa nåt och få en till bokstav, och det var tydligtvis nåt bra. Jag får väl lita på det då och se om jag får till det nån dag framöver här.

Annars har jag inte så mkt mer att säga ikväll egentligen. Trött och kramsjuk är jag minsann, men får nöja mig med att gosa med odjuren. Funkar väl det med. Ska strax hoppa i säng, imorn är det som sagt dags för affektiva igen. Jag har inte gjort läxan den här gången heller, jag har helt förträngt det... Fan. Får se om jag kan få ihop nåt på förmiddagen innan jag åker dit, annars får jag väl helt enkelt bara erkänna hur kass jag är. Kuuuul!

Apropå kul, hittade denna på weheartit.com och skrattade rakt ut.

Erkänn, det var lite sanning i det där ;P

Nåja. Nu: Sova. Och drömma om ...... Ptja.. gissa det den som kan.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0