Egen parkeringsplats!

Ja det tog ju sin tid, men idag har jag ÄNTLIGEN fått en egen parkeringsplats! Är det inte fantastiskt så säg. Den har till och med ett nummer som jag kommer kunna komma ihåg, även om det kanske är viktigare att komma ihåg vart platsen är än vilket nummer den har. Nåja. Det hade ju iofs varit bra att ha den när det var som kallast i vintras, men, peppar peppar, det KAN ju komma fler köldknäppar, man vet ju aldrig. Och om så är fallet så är jag förberedd! Ja, typ, jag ska leta upp kupévärmaren först.

Idag har jag inte gjort så mkt vettigt i övrigt. Bilen har varit på verkstan igen (fast en annan verkstad än de andra gångerna) så jag har hållit mig hemma. Ingen framgång med bilen heller för den delen, det är fortfarande samma fel men de har inte hittat nåt egentligen fel mer än att den inte går som den ska. Så man vart ju inte direkt så mkt klokare. Den ska tydligen tillbaka till den första mekanikern framöver, och så ska de luska vidare. Så, grattis till mig.

Men jag har ju åtminstone en egen parkeringsplats.

Det börjar bli dags att krama kudden. Ja, tidsmässigt iaf. Jag är inte det minsta trött. Nackdelen med lediga dagar, jag låg och halvtrynade till klockan 12 idag (nej, jag har inget liv när jag är ledig), så det lär väl dröja innan jag blir trött så jag kan sova. Halsen blir iaf bättre och bättre, nu har jag ju iofs varit tyst nästan hela dan, men jag har knappt hostat nåt heller. Väldigt skönt! Så nu är det bara en arbetsdag kvar innan helgen med. Alltid lika skönt med helg. På lördag ska vi samlas hos Madde för tjejmiddag/födelsedagsfirande, vilket ska bli väldigt trevligt! Ser fram emot det.

Ja, det var väl allt jag hade att säga för ikväll...
Eller ja, jag skulle vilja ha en hund med. Eller vara hundvakt här hemma, lixom prova på. Visst, inte helt enkelt med katterna förstås, men man kan ju få drömma? Fast frågan är ju vem som vaktar vem - jag som vaktar hunden eller hunden som vaktar mig? Det låter iofs bra båda sakerna.

Blablabla, jag svamlar på som vanligt. Sängen var det.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Du kan få låna Nova när vi ska till Norge, eller bara prova att ha henne en dag om du vill :)

Varning för att hon älskar katter - och inte fattar att katter inte gillar hundar :P

2011-02-03 @ 23:59:34
URL: http://annsofiesverden.blogg.no
Postat av: Erika

Jaaa Ann-Sofie det vill jag :) hihi. Jag har ingen aning om vad mina katter tycker om hundar dock. De har inte träffat nån sen de var 12 veckor gamla.. :)

2011-02-04 @ 07:42:29
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Hoppas dina katter kan ge Nova en smäll. Så hon slutar att gå fram till alla katter... :P

Fast hon gör dom aldrig illa, hon bara vill busa med dom, dock inte så smart jämt ändå :) Men hör av dig någon dag, så kan du få testa på. Börja med en jobbig hund så kan det bara bli bättre sen ;)

2011-02-04 @ 12:17:53
URL: http://annsofiesverden.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0