Hudprodukter!

Förra veckan var jag på hudanalys hos Maggan, och passade då även på att beställa lite produkter. Idag tittade hon förbi och levererade "the stuff".

Om nån undrar så står det Artistry på påsen.
Jag råkade "tappa" A-et

För det första måste jag ju vara en fjant och erkänna att jag gillar fina påsar. Och de här produkterna levererades i en fin påse! Happy me... :) Men produkterna är ju awesome med, ska göra en liten "behandling" sen. Har lite saker att stå i innan dess. Datorn påstår att det är 19 grader kallt ute, hoppas bilen startar som den ska! Burr!

Nu ska jag nog ta och ringa Stigsson tror jag... Det var länge sen sist så det blir trevligt. Om hon har tid att surra förstås, verkar ju vara fullt upp på den södra fronten. Och apropå södra front... JAG VILL ÅKA TILL ULLARED! Jag har väl egentligen ingenting där att göra, jag har inte direkt några pengar att göra av med... Men oavsett om man inte har nåt speciellt man behöver köpa så hittar man alltid nåt man "behöver" (vill ha) när man är där. Så det är väl lika bra att hålla sig därifrån... Typiskt, att man ska behöva få sånna kloka insikter... Jag måste börjar bli gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0