Ofrivillig morgongymnastik...

Ja, där fick ju jag för att jag var så positiv angående min nya parkeringsplats igår. Tydligen så hade jag fått nåt hjärnsläpp när jag parkerade på min nya parkeringsplats, så jag låste bilen. Det fick jag sota för imorse. Fruset lås - guuuuud så kul. Stog i en kvart och försökte få upp låset, och när jag äntligen får upp låset, på passagerardörren i baksätet, så är jag redan bra mkt senare ute än vad jag skulle ha velat vara. Suck.

Klättrar fram till framsätet - för att hämta skrapan till rutorna. Slår på bilen och hoppas att låset ska börja tina. In my dreams... Skrapar klart rutorna, fortfarande med bakdörren öppen (vem fan vågar chansa?) och sedan ska jag alltså försöka sätta mig i chaufförsposition. Åhhh hej du. En morgonstel heffaklump på dåligt humör, som ska klättra igenom en liiiiten liten golf. Ja det lär ju ha varit en syn för gudarna.

Kör upp till härnösand i en låst bil, eftersom bakdörren låstes när jag stängde den. Försökte med jämna mellanrum att låsa upp den under färden, men den var lika låst för det. Började fundera över hur jag skulle ta mig ut. Försöka hitta ett varmgarage och sitta där tills låset tinar? Ringa A för att få utbrottsasssistans (haha!)? Nej. Som tur var, när jag väl parkerat så gick dörrarna att låsa upp! Hallelulja, gud är god. Eller nåt sånt. Ut kom jag iaf. Och "bara" en kvart sen till jobbet. Det tycker jag var rätt bra kämpat.

Men åhh vad jag är trött nu. All min "överskottsenergi" tog jag ut på bilen, så nu lär jag väl sitta här och pressa mig igenom resten av dan. Det är tur att jag är awesome...

Nåja, rasten slut strax, dags att återgå!

Kommentarer
Postat av: Mor

Hihi, om man får säga så, klättrat runt i den där bilen har ju jag också gjort ett antal gånger, man hittar nya kroppsställningar hela tiden när man försöker komma på plats... ;)Grattis till parkeringsplatsen i alla fall <3

2011-02-04 @ 11:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0