Ponnyakuten igen!

Söndag och dags för ett nytt avsnitt av ponnyakuten. Sitter här för mig själv och kikar på SVT Play, och är nu inne i ungefär halva avsnitt 5. De håller på att lastträna en ponny. Ooooooch så kommer det där som jag är übernojig för! Pojken som ska lastträna sin häst själv lindar grimskaftet runt handen! Nu har jag inte kollat vidare än, så jag vet inte om instruktör Tobbe kommer säga nånting om det... Men jag är nojig redan nu. Man FÅR inte göra så! Det är fan spöstraff på det! Fatta hur illa det kan gå om hästen kastar sig? Huvva... Säkerhets-tänk.se?

Uppdatering:
Nej, tränar-tobbe sa aldrig något om grimskaftet. Det hade man ju kunnat gissa. Och jaaa, jag vet att jag är en gnällkärring, men jag har faktiskt sett "first hand" vad som kan hända med en flickas hand när en ponny kastar sig ur transporten... Och den tjejen hade inte ens lindat grimskaftet runt handen, det hände ändå. Nåja.

Avsnittet slutade med att gänget fick besök av Joe Labero. Jag HATAR trolleri! Jag hatar det verkligen. Av den enkla anledningen att jag hatar att jag inte får veta hur de gör. Jag vill veta hur saker och ting fungerar, och när jag inte förstår så blir jag irriterad. Så nu kommer jag sitter här, irriterad, resten av kvällen, för att jag inte kan klura ut hur han gör sina tricks. Suck.

Är väl snart dags att sova. Får se hur det går inatt. Igår sov jag inte allt för mkt, men det går i vågor det där. Dessutom har jag inte öppningspass imorgon, så det blir en liten sovmorgon iaf. Men jag ska upp hyfsat tidigt ändå, för jag har saker att göra, things to do and people to see.. eller things to see and people to do? Nej, det första såklart. Haha.

Har rotat omrking lite ikväll och hittade en Kitty-bok! Tror jag ska lägga mig och läsa den, det var ju en sisådär hundra år sedan sist. När jag var Kitty-fanatiker som värst så läste jag ut mååånga sånna böcker per vecka. Så fort jag hittade nån sån bok på loppis eller nåt sånt, second hand tex, så ville jag ha den. Vet inte vart alla de böckerna är, säkert gett bort dem. Eller så ligger de i nån bortglömd kartong nånstans.

Äh va fasen, det här inlägget skulle ju handla om Ponnyakuten. Det sket sig. Jag skriver ett till. Fast om ni läser bloggen uppifrån och ned (efter att det inlägget publicerats, så kommer ni redan ha läst det. Logiken är på topp!)

Kommentarer
Postat av: Mor

Info bara, de flesta av böckerna hade vi lånat av Gudrun på jobbet, så de återlämnades med varm hand när ni läst er trötta på dom!

2011-02-07 @ 12:11:32
Postat av: Erika

Jaaaaa just ja, så var det ju! Rackarns, det hade jag helt förträngt. Tänk vad minnet kan spela en spratt ibland..!

2011-02-07 @ 12:37:56
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0