Vilken underbar dag!

Jag har hört att det är kallt på vissa ställen i landet? Dit längtar jag inte. Det finns däremot annat som jag längtar väldigt mkt efter, men det är en annan historia och hör inte hemma i det här inlägget!

Jessica väckte mig vid 6.40 för att meddela att transporten till stallet skulle avgå kl 7.30. Jag ställde klockan och somnade om. Klockan 7.30 var jag på plats för att bli medtagen till stallet. Stalltjänsten gick bra, det finns inte mycket som ger en bättre känsla än att vara först in i stallet på morgonen för att morgonfodra. Massa hästar som gnäggar (åsnan ger ju ifrån sig sitt läte med, låter kanske inte fullt lika mysigt) och frustar och vill ha sin frukost. Mockade privathästsidan innan vi släppte ut hästarna, Acenom såg så himla söt ut när han studsade omrking på väg in i hagen. Finhäst <3 Fortsatte mocka, sen kom en familj och undrade om ponnyridning. Vi erbjöd dem att provrida Pimpim eftersom jag ändå skulle rida henne och så blev det. Barnen tyckte att hon var jättestor, så det var bara en lite flicka som vågade, men hon sken som solen själv när hon satt där uppe. Där kan man snacka glädje till 100%.

När det lämnat oss blev det min tur. Var lite skeptisk med tanke på hur det gick igår, men idag hade jag dressyrspö med mig och då blev det annat ljud i skällan. Inte för att jag använda det nåt speciellt mkt, men oavsett det var det eller nåt annat så hade hon väldigt mkt mer framåtbjudning idag. Och då gick allt så himla mkt lättare! Hon var mkt trevligare att jobba med idag, släppte rätt fint faktiskt, även om hon är sjuuuuukt stel i högersidan. Som ett järnspett ungefär. Men blev ändå lite mjukare där. Duktig tjej! Har även tagit kort på både henne och Harry idag, och stör mig lite på att jag inte får in dem i datorn på nåt smidigt sätt. Menmen, det kommer senare.

Nu sitter jag inne och försöker få upp värmen. Det är inte speciellt kallt ute, men vissa kroppsdelar (sånna där som tjejer har därfram på överkroppen) fryser lätt ändå, och när de fryser så får det en viss effekt...och den effekten har suttit i en bra stund nu så det börjar göra JÄVLIGT ont. Suck. Nån som behöver det mer i klartext? Jag har tuttfräs och det gör ont. There.

Ikväll blir det troligtvis en sväng till Ninnie och kolla på schlaaaaaagern. Lär väl fortsätta vara skitbidrag, men av nån anleding vill jag se det ändå. Kanske för att ha nåt o klaga på. Tror det blir trevligt iaf. Funderar dock på att försöka sova lite innan dess, är rätt trött idag. Inte så mkt sovet inatt, ungefär som ja misstänkte!

Yeah yeah, ännu en monsterblogg från ordbajsaren herself. Hejsvejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0