Du har mitt (potatis)hjärta

Det har blivit en liten mer eller mindre ofrivillig bloggpaus den senaste veckan. Dels har jag varit sjuk, men sen har jag inte direkt haft någon motivation att skriva.

Det har blivit ovanligt mkt tid som jag spenderat med A. Han har varit en riktig ängel som tagit hand om mig nu när jag mått dålig och sen har det blivit en hel del "vanligt" umgås-ande med. I lördags till exempel, när vi gjorde en rövare inne på ett laget som icke skall nämnas vid namn - där jag fick hjälpa till att lossa! Jag körde truck. Herregud så dålig jag var på det. Det ser ju så himla lätt ut, men det är verkligen allt annat lätt. Men det var roligt ändå, och man fick ju nånting att fokusera på en stund. Jag vet dock inte hur jag egentligen bidrog med, han hade nog gjort det minst lika snabbt utan mig... Men vi kan ju låtsas att jag hjälpte till iaf :)

Hur som helst, A får en prick i himlen för den senaste veckan, han har verkligen pysslat om mig... Välbehövligt, så mkt kan jag säga. Och så fick jag en potatis av honom med, visst är den fin?


Annars då? Mja, det har väl egentligen inte hänt så värst mkt. Jag har suttit på BO hittills den här veckan, och älskar det. Trivs så sjukt bra där, med uppgifterna och människorna! Åh, man kunde få vara där jämt. Drömma går ju... suck! Fast ju fler uppgifter de utbildar mig i, desto större chans borde man ju ha OM det väl dyker upp nåt framöver. Synd bara att det är en till extra-tjej där med, som gör samma saker som jag... morr.

Idag efter jobbet så ringde jag A medans jag gick till bilen. Han var ute och motionerade, som den hurtbulle som han är. Han var dock inte helt nöjd och frågade om jag ville äta middag med honom. Han föreslog själv Pinocchio, så det blev pizza för oss båda. Begav mig hemåt vid 18-tiden eftersom han skulle få besök fram på kvällskvisten, och efter en kort sväng i birsta var jag hemma igen. Syrran ringde, och vi surrade på om livet och galenskaper och allt däremellan. Min syster är awesome, ifall nån undrar.

Annars ikväll så har jag varit iväg med bilen till mekanikern ute på alnö. Får väl se om det blir nån framgång den här gången, tycker den har varit iväg lite väl ofta. Den här gången är det dock inget "akut", utan det är väl mest för att kolla den lite igen.. Den har ju under större delen av hösten/vintern varit svag på femmans växel, och dessutom gått ojämnt på tomgång. Och nu är det ju inte allt för länge till besiktning heller (hua) så det är väl lika bra att försöka gå igenom den så bra som möjligt redan innan.

Nu ska jag dock gå och lägga mig och glo på The Big Bang Theory. Sheldon är ju lite sådär pinsamt söt emellanåt, hahaha! Dessutom är det ju hela 7 timmar innan jag avgår från Finsta med "Taxi Denkert" (jag får skjuts till härnösand imorn, lyx mig!).

Blablabla.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0