Nära döden-upplevelse!

Fast inte för min egen del (som tur är). Händelsen lyckades dock ge mig en REJÄL paus av hjärtslag, för att sedan följas av en himla massa slag på en och samma gång...

Stog här nedanför A's trappuppgång, på andra sidan vägen, och väntade på att få gå över vägen. Det är trafiklyse där, och mannen på andra sidan gatan hade redan tryckt på knappen. So far so good. Det blir rött för bilarna och grönt för oss. Till saken hör att det här en sån där korsning som nästan alltid lyser rött, men som brukar slå om till grönt när man närmar sig. Oftast, alltså.

Jag gick från mitt håll, och mannen på andra sidan gatan gick från sitt håll. Han har dock sin luva nerfälld, och har inte kollat åt sidan för att se så att det är klart, troligtvis för att det faktiskt är ett trafiklyse och vi hade grönt. Hur som helst så såg han inte lastbilschauffören som körde mot rött. Jag såg honom knappt heller, direkt när jag såg att han inte bromsade så skrek jag bara rakt ut "Skynda dig!" Mannen tog nåt steg framåt lite extra snabbt. I shit you not, en sekund till och han hade varit deltagare en en lastilskram. Okej, det gick inte jättefort för lastbilen, men tillräckligt för att mannen skulle ha fått sig en rejäl smäll om de hade krockat.

Även fast jag ju såg att de inte krockat så var jag ändå dynghög i puls, och utbrister "Åhh gud, hur gick det??" när jag och mannen passerar varandra. Han bara blängde på mig och gick vidare.  Jag ursäktar honom med att han måste varit i chock. För det var jag. Det ÄR jag, jag känner mig fortfarande alldeles uppjagad, och det var inte ens mig det hände! Uff, vilken grej...

Nu ska jag smaska i mig resten av den otroligt goda kalkonen som Ann-Sofie fixat till mig i matlåda, och sen ska jag nog lägga mig och vila en stund. Om orken tillåter så ska jag passa på att spela lite Super Mario Bros sen innan det är dags att bege sig tillbaka till jobbet. Inatt sover jag med A igen, fast denna gången hemma hos honom. (Det kändes för övrigt rätt underligt att vakna med honom hemma hos mig imorse, har lixom inte sovit med ngn annan där sen jag var i lag med S i somras... Men men, life goes on.)

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Tyckte du om den??? :D Vad bra :D

2011-01-05 @ 12:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0