Dagen i bilder



Det blev en heldag med snyggo-hundarna. När Eva kom tillbaka från jobbet så åt vi hemlagad tomatsoppa (skitgod!) och sedan tog vi med oss hundarna och åkte ut till Sundsvalls Ridklubb där de fick busa fritt en stund. Eva hittade kantareller som hon plockade, själv nöjde jag mig med att plocka hallon. Så sjuuukt gott att äta egenplockade hallon, så det går inte ens att beskriva. Muppbilden på bushundarna bjuder jag på även fast den inte ser klok ut.

Kvällen blev fin annars. Jag och Joanna drog iväg till Lögdösjön och badade. Nog för att det var lite "småkyligt" när vi väl kom dit, men man kan inte fega ur när man kommit så långt. Så bada gjorde vi, och skönt var det. Stog ute i vattnet ett bra tag och pratade om det ena och det andra, och sedan la vi oss på stranden och gjorde detsamma. Efter ett tag såg jag en bekant människa på bortre delen av stranden, så jag vinkade, och Ann-Sofie kom och gjorde oss sällskap medans karln hennes och hans vän badade. Mkt trevligt.

Har inte gjort så mkt sen jag kom hem heller... Mest sörjt förlusten av en av finkrukorna som tydligen fick avsluta livet i förtid idag... Suuuuck. Köpa ny imorn kanske? ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0