Källarstädning, igen?


Det sjuka är att jag fortfarande känner "Jag borde nog ta o städa källaren". Det var ju det jag gjorde i förrgår. Eller ja, typ städade åtminstone. Nu går det att ta sig in i förrådet utan att behöva klättra över en massa bråte, men som sagt, känslan av att jag behöver städa där sitter fortfarande kvar i huvudet. Störande.

Det kanske beror på att jag vill "sortera" det som finns i kartongerna? Just nu är det en enda röra, och skulle jag mot förmodan behöva söka efter nånting i någon kartong, så skulle jag inte ha en aning om vart jag skulle leta. Så det är väl kanske mer rotandet i kartonger som lockar, än själva "städandet". Fast jag skulle väl garanterat fastna i att läsa alla gamla brev från lågstadiet (ja det är sant) och andra brev och kort jag fått och sparat genom livet. Japp, jag är en samlare när det gäller sånt, haha.

Anyway, jag hittade iaf min kartong med rosetter. Snacka om nostalgi. Har ju skrivit på varje rosett, datum, disciplin, höjd/klass och resultat. De allra flesta är med Ariezona, Diana eller Wagga Wagga, men sen var det ju några "udda" hästar som Fänrik, Flash, Fia och Huj med. Som sagt, nostalgi deluxe...

Vackra Diana... Om du bara visste hur mkt du fattas mig... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0