På bloggfronten intet nytt

Gissa hur många gånger i livet man kommer på sig själv med att tänka: "Idag känner jag mig lite sugen på att städa i förrådet" och sedan faktiskt göra det? Jag tror att det är ganska lätträknat. Men det hände mig idag, så jag känner mig lite duktig faktiskt.

Helt okej dag annars. Träffade finastevän i förmiddags då han var på väg hem från Birsta, så jag hjälpte honom att städa ur bilen lite. Han ska ju nämligen åka på semester med kärestan sin till Norge (av alla ställen... tur att han inte åkte igår/förrgår, då hade man väl haft lite puls nu kanske...) och då kan det ju vara bra om det finns plats i bilen för packning och sånt :) Dessutom donerade han lite (hehe) pant till mig, välbehövligt!

Vet inte om jag gjorde så himla mkt mer just mitt på dan. Pratade lite med goaste J en snabbis, och det är ju galet angenämnt som vanligt... :) Sen blidde det en sväng till ICA Maxi för att panta lite och handla. Inte fy skam det inte, nu kan jag både äta lite och bli ren i duschen. Yay me!

Var trött när jag kom hem, men när valet sedan stog mellan siesta eller att städa källaren så var det väl fan som flög i mig antar jag, för jag valde källarstädningen. Nu var det väl kanske inte så mkt städning som omorganisation av kartonger och allmänt bråte, men det blev ju rymligare åtminstone. Alltid nåt!


Nu ikväll har det varit stilla och lugnt. Kollat på Greys och varit allmänt slapp. Ska nog gå och lägga mig snart, och fortsätta kolla på Greys tills jag slocknar, vilket förhoppningsvis inte blir allt för sent. Imorn är det dags för auktion serrni.


Jag rekommenderar verkligen alla hästfolk jag känner att åka dit och ta sig en titt, det kommer finnas enormt mycket prylar och pinaler som ska gå under klubban. Det är klart det känns tragiskt och tråkigt, men det är ju oundvikligt. Och då kan det ju vara fint för andra att få göra sig ett klipp på nå bra grejer. Jag ska dit iaf, och jag ska väl dra med mig kära mor med som det verkar. Och som sagt, är det nån annan som är sugen så hojta till, om ni skulle behöva vägbeskrivning eller så, menar jag.

Aja, jag ska göra tidig kväll (hoppas jag iaf) och avslägsna mig från datorn nu. Kanske drömma lite om det där sms:et som jag fick för nån timme sen, som alldeles säkert inte var speciellt seriöst men som ändå gav mig en go känsla i hela kroppen... :) Drömma får man faktiskt göra!

Så godnatt nu alla söta läsare, och ni osöta med för den delen.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0