Släktträff!

Tidigare ikväll så styrde familjerna Näsberg/Lööf/Sahlin kosan ut till Lubban där familjen Lööf har sin sommarstuga. Längesedan så många från varje familj var samlade på samma plats. Vi bjöds på sjukt gott grillat kött och allt tillbehör som kan önskas, och så underbart trevligt sällskap som bonus då. Även Evelins första släktträff :)

Jag och Emma åkte dock hem strax efter 21 för att Evelin skulle få någon någorlunda vettig dygnsrytm och det var nog lika så bra det för när jag kom hem så började magen spöka igen. Den är inte van att få vettig mat, så därför är den lite upprörd på mig för tillfället. Men det ska nog ordna till sig =)

Evelin, moster Eva och syster Emma. Och fotografen Erika.
Behöver jag nämna att E-namn är bra namn?


Eva vann tävlingen brunast ben. Jag förlorade tävlingen visa blåmärket.


La familia! Från vänster, Tony (gift med Lena), Moster Eva, mamma, Moster Lena (som man knappt ser, men som sticker fram huvudet), Evelin i rosa mössa, Krister (som jag ärligt talat inte vet vem det är? Vän till någon, Tony kanske?), Benny på kortsidan, kusin Joel i keps, kusin Andreas, kusin Clara (Joel och Clara är syskon), Leif (som är mammas gubbe), syrran och sist men definitivt inte minst - jag. Skål då familjen! Det är väl kusinerna Henke och Daniel som saknas, om jag inte har allt för mkt altzheimers.


"Får man inget kött får man väl äta på fingrarna då..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0