You're so hypnotic on my heart...

Jaha, vad säger vi om det här då... Gårdagen var bra. Nåt barnvakteri blev det inte eftersom lillayster ångrade sig om att gå in till stan, så jag åkte in till stan tidigt i onödan. Det gjorde ju iofs inte så mkt, jag gick en sväng på stadens gatufest-gator, och kände faktiskt ingen större sorg över att jag inte ska gå i år.

Mötte upp moster och syster lite senare, och det blev god mat på Biteline. Tacobuffé är livet alltså... ;-P Det var väldigt trevligt iaf. Mkt snack om både ditt och datt. Vi satt väl där i nästan tre timmar, blev lite småkyligt i skuggan efter ett tag, så då bestämde vi oss för att ge oss.

Var hysteriskt trött när jag kom hem. Stupade i säng strax innan 22 och somnade direkt. Tyvärr så vaknade jag vid 00:30 - klarvaken. Så då var man ju uppe ett gäng timmar igen då. Somnade väl kanske runt ... ptjaaa, sextiden kanske, och sen vaknade igen vid 8. Klev upp och sedan åkte jag iväg och gjorde efterkontroll på Andreas bil. När det var avklarat så inväntade jag chauffören himself, och gjorde honom sällskap i arbetsdagen. Slapp dag, för min del alltså, satt i den AC-kylda lastbilen med gott sällskap och hade det allmänt bra. Just the way I like it.

Har återigen inte gjort så mkt sen jag kom hem. Hade tänkte rida idag, men fick sms av Lotta i förmiddags att hon och Maggan skulle rida idag, så då får de la göra det då. På lördag eller söndag ska jag ge mig dit igen iaf, vet inte riktigt hur planen för helgen ser ut. Det enda jag vet är att jag ska åka på en liten... vad ska vi kalla det... utflykt, imorn. Spännande och nervöst, hoppas bara att jag har vädret (och turen..) på min sida.

Kommentarer
Postat av: Eva Jonsson

Liten utflykt i morgon, nervöst, spännande. Man kan bara gissa!!!!! Ha det gott och jag tror nog vädrets makter kommer att vara med dig. Kram/Eva

2011-07-07 @ 22:03:33
URL: http://twohuntingdogs.hemsida24.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0