Årets första dopp!

Jajjamen, det är gjort! Igår tog jag en sväng till Lögdösjön för att mysa i solen, det var ju helt grymt fint väder. När jag kom dit så la jag först ifrån mig grejerna och gick sen ner för att känna på vattnet. Följande sms-konversation följde:

Jag: Det var kallt i vattnet! Burr! Jag är inte härdad :)
H*n: *hihi* kan tänka mig det!:)
Jag: Fryser!
H*n: Stackars liten!:(
Jag: Haha tur det är varmt i solen :)
H*n: Mm... Du får mysa till det i solen så blir du varm snart!:)
Jag: Nämnde jag att jag bara doppade fötterna?! :D Hahahahhah

Jaa, jag är galet lättroad. Men tio minuter senare var hela jag doppad, och vattnet var faktiskt inte SÅÅÅ fruktansvärt kallt. Det var dessutom så varmt i luften så det kvittade lixom. Skönt att svalka sig och sedan lägga sig på filten och bara må gott.

Jag var inte där speciellt länge. En timme ungefär, från ankomst till avfärd. Men jag hann sola, bada, lyssna på radio och må allmänt gott. Och jag hann bränna mig. Inte mkt dock bara pyttelite. Inte så att det stör, eller ens syns, så här i efterhand. Så jag är nöjd. Haha.

Annars var det en rätt lugn dag. Mötte S på hemvägen så passade på att säga hej till honom medans han tankade och sen gav jag mig hem. Påtade på hemma, sen blidde det lite vardagsshopping innan jag åkte och lämnade bilen hos mekanikern. Pappa skjutsade hem mig sen iaf, och kvällen spenderades mestadels framför tv:n.

Blablabla. Ointressant. Hejhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0