Billiga katter men good times :)

Jag är så galet trött idag. Jag tror att jag somnade kring 3-tiden inatt, efter att ha legat och pratat bra länge med denna dära glada pannkakan. Sovrumsdörren var stängd så att katterna skulle hålla sig utanför, men de hade tydligen en helt annan åsikt. Jävlar vad de har varit bökiga inatt! Skrikit, krafsat på dörren och bara varit allmänt överjävliga. Kommer inte ens ihåg när, eller OM, de varit så störda tidigare. Skitjobbigt var det iaf.

Jag vaknade vid halv 5-tiden av att Fegis stog och trampade mig på bröstkorget, kurrade som en hel fabrik och såg verkligen så skitnöjd ut som en katt bara kan göra. Då har han (eller hans mindre kluriga bror, inte vet jag) lyckats öppna dörren och tagit sig in i sovrummet. I normala fall hade jag väl bara lagt ner projektet och låtit honom vara kvar, men den här gången var jag tjurig. Ut med katten, barrikadera dörren, och lägga sig igen.

Jag tror jag somnade. Vaknade vid sju av ett välställt alarm och efter det var det väl lögn att få katterna att hålla käften. Jag gick ut och sköt dem med vatten och då vart det tillfälligt tyst, men sen var det igång igen. Vid halv 10 fick de komma in i sovrummet, och då var det glada miner minnsan. Nåt gos-sjukare kan man ju leta länge efter. Så då kan man ju inte riktigt vara arg längre heller. Men jag är verkligen galet trött nu. Men ändå väldigt nöjd med kväll, natt och morgon... :)

Nu sitter jag och kämpar mot tröttheten, klurar på om jag ska ta och ge mig i kast med de utlovade bilderna eller om jag ska gå och lägga mig en stund och försöka sova lite. Den som lever får se.

Själv ler jag mest hela tiden ändå... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0