Dålig uppdatering nu

Igår vart väl en lagom ineffektiv dag. Klev upp vid sju och tvättade iaf, så då kände man sig ju åtminstone lite duktig. Men efter det återgick jag till mitt vanliga vardagskoma. Det var, ÄR, dessutom något stört fel på min axel, så jag har varit rätt handikappat med, kan man säga. Hade hoppats att det skulle gå över med lite sömn, men gissa hur mkt man kan sova när minsta rörelse gör att man vill skrika? Suck suck suck.

Men för nånting mer positivt då, så kanske några listade ut att jag även införskaffade mig en ny telefon igår :) jag ÄLSKAR den! Världens sötaste lilla (?) röda telefon, HTC Incredible S. Premiär-sms-ade med syster igårkväll, och premiärsamtalet kom från Andreas imorse. Och självklart har jag även installerat Angry Birds :P Så nu kan du vara glad Andreas, nu slipper du ha mig lekandes med din telefon, för nu har jag en egen att leka med.. :)

Idag är det tänkt att jag ska följa med systern på hennes tandläkarbesök, som moraliskt stöd eller lektant antar jag. Men huvudsaken är att det inte är jag som ska till tandläkaren, alltid nåt. Men nu ska jag försöka få i mig lite frukost och en värktablett, värma vetekudden och försöka kurera nacken lite till. Och så ska jag fortsätta kolla på Flickan som lekte med elden med. (Igår såg jag för övrigt klart Män som hatar kvinnor för första gången. Har börjat kolla på den säkert 3-4 gånger, men av olika skäl aldrig sett klart hela). Ikväll blir det nog sista delen, Luftslottet som sprängdes, om inget oförutsett inträffar.

Men som sagt, nu: föda.
Och kanske lite angry birds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0