En dålig rubrik men en bra dag

Det gick bra i stallet idag! Skäcken gjorde ett försök att valla bort Naomi, men jag viftade med spöt framför henne (råkade nog även snärta till henne på mulen) och då gav hon sig iväg åt andra hållet och vallade de andra hästarna istället. Så ut ur hagen kom vi, utan bekymmer. Awesome.

Var väl ute o red i drygt en timme. Myshästen gick så fint så. Vi hade en vild diskussion dock när vi skulle passera lastbilen som faktiskt var igång för en gångs skull. Det gick "bra" att gå förbi släpet, men inte själva bilen. Efter en stund tröttnade väl den gode chauffören på att vi höll på och fjanta omkring där på sidan, så han stängde av lastbilen. Och då kunde lilla fjant skynda sig förbi. Mupp... ♥

Hade egentligen tänkt ta vägen genom skogen tillbaka till gården, men det finns en liten passage på vägen där jag antar att det är tänkt att man ska gå över nån slags timrad "bro", men det såg allt annat än stabilt ut så jag vände och tog samma väg hem igen. Det gjorde ju egentligen ingenting heller, för hon jobbade på så bra längs vägen, både i skritten och traven. Gull-gumman.

Tillbaka i stallet så duschade jag av henne, svettig häst kan man säga... När hon hade torkat till sig lite så fick hon gå ut i hagen, och jag satt vid stallet och samtalade med P-O ett tag innan jag åkte hem.

Även idag blev det pastasallad från COOP. Gott-gottigott-gott. Men ju mer klockan blev, desto sämre mådde jag. Det har ingenting med maten att göra alltså, jag fick bara galet ont i huvudet, och sen kändes det som att jag fick feber. Frossa följer, svettas och fryser omvartannat. Bara sådär. Inte första gången det hänt heller. Ipren hjälper inte. Så jag gick o la mig. Låg i sängen och halvsov mellan 18:30-21:30. Nu känner jag mig mer som människa igen, och för att öka mänsklighetskänslan så ska jag nu ta en välbehövlig dusch.

'Cause I'm filthy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0