Utmärkt prissättning, Elgiganten

Hade egentligen inte tänkt skriva ngt om detta pga min egen klantighet, men nu när jag kollade på kvittot så kände jag att jag måste ändå.

Var förbi på Elgiganten i birsta förut idag, och roffade åt mig en scartkabel. För mig är det lixom ingen skillnad på om det är en "kvalitetskabel" eller nåt annat, så när det stog 29 kronor på prislapparna runt omkring kablarna i fråga så tänkte jag väl att det var en behändig summa.

Väl i kassan så blev prissumman en helt annan än vad jag tänkt mig, trots min andra inhandlade vara. Jag tänkte dock att jag kanske såg fel pris på den andra varan, och i så fall må det väl vara hänt då. Men när jag kollade kvittot strax efter så kostade minsann inte scartkabeln 29 kronor, utan fantastiska 199kr! Aldrig i livet att jag betalar det för en kabel, så den lämnade jag tillbaka. Gick tillbaka in i butiken för att kolla hur blind jag hade varit, men jag var faktiskt inte blind, för det STOG 29 kronor ovanför alla tre "pinnar" med kablar. Och det fanns inga andra varesig ovanför eller under.

Skakade på huvudet och kollade efter andra scartkablar. Hittade en korg där de var utmärkta till priset 49 kronor. Ja, men va fan, det får väl duga, bättre än 199 kronor iaf! Tog med den till kassan och räknade med att jag skulle få tillbaka 150 kronor, det låter väl som bra matte? Men nej, jag fick tillbaka 170 kronor. Jag antog väl att jag hade sett fel på mitt kvitto eller nåt, så att jag hade betalat 229 eller nåt för den förra, så jag tackade och tog emot, och åkte hem.

Inte förrän nu när varorna kom upp ur påsen så kollade jag på kvittot. Tror du inte på själva fasen att jag hade lyckats hitta 29-kronors-scarten? Fast den var prissatt till 49kr? Lite knäppt att det är så luddigt med prisskyltningen. För jag tittade faktiskt noga den andra gången.

Men apropå att köpa saker. Jag köpte en kondom i Jönköping. För att den var så jäkla söt!

Ärligt, hur söt är den inte?! Och på en pinne!

Med en liten rosett!

I'm keeping it forever.... :J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0