Blogg-torka

Jag ska skriva nåt sen. Senare. Typ om en stund. Nu borde (ska) jag gå och diska. Jag ska städa också, riva bort det allra värsta och dammsuga lite, så att den där som är allergisk kan komma hit som det är tänkt. Inte ikväll alltså, men inom en snar framtid. Typ.

Imorn är det dags för informationsträffen i Sollefteå. Jag känner mig skit-taggad! Ska bränna ut en riktigt go tagga-sollefteå-och-visa-vad-du-går-för-skiva som jag ska dunka på i bilen på väg upp.

Vänta lite, jag skulle ju städa nu. Diska. Inte blogga.

Fast...

Emma nämnde att hon var shoppingsugen och skickade en länk på en bh från hallens. Det ena ledde till det andra och nu har jag råka klicka runt både på Halléns, Ellos och nån annan sida, både i jakt på bh men även "bara för att". Det där "bara för att"-andet har hittills lett till en "shoppingkorg" till ett belopp av X antal hundralappar. Jag tänker inte gå närmare in på det hela eftersom jag inte kommer klicka på "Gå till kassan". Men jävlar vad det kliar i fingrarna. Däremot måste jag nog beställa bh varesig jag vill eller inte, med tanke på att jag har så jävla svårt att hitta bh-ar i rätt storlek, och när de väl är i rätt storlek så kostar det minst 400 spänn. Nu har jag hittat rätt storlek för strax under 200, så då tycker jag det känns okej. Och ska man ändå slösa pengar på frakt så kan man väl ändå få passa på och köpa nåt mer.... Eller? Det är tjej-logik när den är som bäst!

Uhm... städa... eller blogga? Det här går inte riktigt som planerat.

Herregud, det ser verkligen ut som en krigszon här hemma... Dags att sluta skjuta upp det oundvikliga, ta tummen ur röven och sätta igång med disken och städ. Som det var tänkt...

Fast.. man borde kanske göra en spellista först? Så man får rätt motivation?

DATORJÄ*VEL du vet precis hur du ska göra för att hålla mig trollbunden! Den som uppfann youtube, spotify och facebook, nu är det ert ansvar att fixa så att min disk blir diskad, och min lägenhet blir städad. För det är minsann ert fel att jag inte gjort det hittills...!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Vem är allergisk?

2011-03-15 @ 21:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0