Bloggtorka och shopping-mani

Känner inte riktigt att jag har nånting att skriva om idag... Visst, jag kan ju göra en redovisning av vad jag gjort sen sist..

Eller det här kan jag ju berätta. Jag har total jäkla shopping-mani just nu. Dock bara i mitt huvud, jag har inte agerat på den. Men guuuuuud vad det rycker i shopping-nerven. Jag vet massor med olika filmer jag vill ja, jag skulle vilja ha en inspelningsbar DVD, jag vill ha en ny frän mobiltelefon, jag vill ha en ny tv, jag vill ha en diskmaskin (let's face it, jag är värdelös på att diska), jag vill ha... öh... jag vill ha...

Jaja, jag kommer säkert på nåt snart.

Men det jag suktar mest efter just nu är nog ändå en ny telefon. Inte det att jag inte är nöjd med den jag har, jag gillar den skarpt... men... jag har fallit offer för grupptrycket och vill också ha en telefon med touch-skärm, "appar" och massa jox som man egentligen aldrig använder! GE MIG!

Jo, kläder! Jag vill ha kläder med! Fina kläder (som helst fortsätter vara fina på mig med). Så där. Jag kommer säkert på nåt mer sen med. Men det får jag återkomma om isf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0