En olycka kommer sällan ensam...

Låter det bekant? Jag börjar undra... Olyckor brukar ju komma i tre, så att säga. Men det jag då undrar är, de här tre sakerna, ska de vara i någorlunda jämn "storlek"? Eller kan det vara två små saker och en stor? Eller två stora saker, och en liten? Varför undrar jag?

Jo, i lördags blev det klart att Modo hamnar i kvalserien. Är inte den en "olycka" så vet inte jag. Imorse fick mitt nyckelband se dagens ljus för sista gången efter att "haken" som jag krokar fast nycklarna i har gått sönder. En "olycka"? Och sist men inte minst - idag fick jag sparken. Rejäl "olycka".

Så, frågan kvarstår. Kan dessa tre ting räknas som min totala olycka, eller ska jag vänta mig en till i proportion med de två stora? Jag vill lixom inget mer... Eller så kanske det tredje, som egenltigen blir det första, är min fortfarande mer eller mindre defekta bil? Det borde väl kunna räknas? Eller ja... Det kanske är nån som kommer och knackar på min dörr för att berätta vad den tredje "olyckan" bli. Det låter nästan mest troligt så. Eller?

Jag har några fler förslag på vad som skulle kunna vara eller bli den tredje olyckan, men jag tänker fan inte utmana ödet genom att förutspå några mindre (?) katastrofer. För ja, så vidskeplig är jag. Tvi tvi tvi och så lite salt på det. Nu, Big Brother.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0