Sova?

Nej om man skulle ta och försöka sova lite då kanske... Känns ju sådär lagom inspirerande, men jag måste ju försöka. För jag ska ju faktiskt jobba imorn. Lär ju vara helt död, har ju vänt på dygnet så extremt mycket. Så nu ska jag försöka kliva upp vid 7-tiden istället för att gå och lägga mig då. Stabilt.

Aja, det är ju behändigt att jag redan befinner mig i Härnösand iaf, slippa klura på busstider o så för att ta sig till jobbet imorn. Att ta bussen hem känns förstås inte kul, men betydligt mindre stressande eftersom jag inte har någon tid att passa på kvällen. Jag tycker det är obehagligt att åka buss... Jag känner mig stressad och ångesten är aldrig långt borta. Blä... Men men, bara att gilla läget. Jag har ju ändå fått vara här med bästa vän flera dagar nu och det är jag tacksam för. Bara att bita ihop och gilla läget med bussen imorn.

Men hur vart det här nu då... Sova stog ju på schemat... Yeah yeah, jag ska dra igång "Remember Me" och slökolla på den tills jag somnar. Ruggigt bra film. Se den, det tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0