En rätt skön dag

Kanske jag klarar av mitt 24-timmarsvad med mig själv. För jag har inte direkt att klaga på för tillfället. Tro det eller ej.

Åkte till stallet vid 13-tiden. Red ut i skogen med Maggan och var ute i typ två timmar, riktigt härlig ridtur och riktigt härligt väder. Längs vägen träffade vi på både Mickel Räv och Hugo Huggorm, vi stannade dock inte och pratade, utan red bara på. Skämt åsido, vi såg både räv och huggorm, det var rena rama vildmarkssafarin. Okej, det var ett skämt med, men vi såg iaf djuren. True story!

Har pratat lite med finevän idag med.  Och... Öhh... ja... insåg att det egentligen var en dum grej att börja ett nytt stycke med, eftersom jag varken kan, eller vill, skriva mer om den saken. Jag har kaos i huvudet och vet inte riktigt hur jag ska reda ut det just nu...

Efter stallet åkte jag och hämtade systeryster och Evelin. Vi gjorde sällskap till mamma, åt middag med mamma och Leif, och sedan gick vi över till grannen som hade ljusparty. Moster Lena var på partyt med, nice surprice says Erika. Fast Lena satt mest och kärade ner sig i Evelin, men det får vi väl bjuda på antar jag... var ju deras första träff :)

And we move forward...

Har även hunnit med att lämna bilen hos pappas mekaniker-granne ikväll. Imorgon ska den få sig en omgång, och förhoppningsvis så blir det fart på åket efter detta. Och fart på stereon, det är helt galet hur "strypt" jag känner mig av att inte ha tillgång till radio i bilen. Frustrerande.

Aja, nu ska jag återgå till One Tree Hill. Är ju halvvägs genom andra säsongen - kan ju inte stanna nu lixom...

Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0