Gurkan och gnället

Det här är ett Big Brother-inlägg, så ni som inte bryr er om BB (eller som i fallet av min syster: inte vill ha ngn "spoiler") kan hoppa över det här inlägget.

Here goes.

Jag är såååå less på Gurkan och hans konstanta jävla gnällande. Nu ikväll har det varit mkt fokuserande kring det faktum att det är han och Christian som är nominerade. Han säger att det är ett "jävla spel", att det är pakter och det ena med det tredje. Men herregud, det är väl inte så himla konstigt? Det ÄR ett spel, en tävling, och det handlar om att man ska rösta ut folk ur huset, typ. Och det är väl inte så konstigt, när det finns två rätt tydliga grupperingar, att man inte vill rösta på de som står en närmast?

Sen är det ju inte bara det här han gnäller om. Jag vet inte om det bara är det som visas, så att det är väldigt inriktat från produktionens sida, men allvarligt talat, jag vill bara sätta munkavel på karln. Det känns lite som att han förväntar sig att alla ska hylla honom och hans åsikter och alltid vara honom till lags, annars duger det inte.

Nej, för min del så får Gurkan mer än gärna åka ut. Jag kan till och med tänka mig att rösta på Christian bara för detta. Är less less less på "gurkish".

"Mehh, skämtar du kompis, va fan?"
Nej, jag skämtar inte.
Bort från min tv!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Håller med dig till 110%! Jag tror att han helt enkelt blivit kvinna och lider av PMS.

2011-05-20 @ 23:21:26
URL: http://randighest.blogg.se/
Postat av: Erika

Hahahahha så sant Jessica!

2011-05-20 @ 23:43:52
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Men eller hur! Han verkar ha fått för sig att han och Christian är de enda som livar upp och gör rolig TV, när han är den som gör tråkigast TV. Idiot. Fattar inte hur folk kan uppskatta honom. Ska nog också rösta på Christian...

2011-05-21 @ 19:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0